Het kloppend hart van Altran Nederland. Een mooie open ruimte in het midden verbindt de verdiepingen met elkaar. Genoeg vergaderruimtes, uiteraard met videoverbinding om aansluiting te vinden met de rest van de wereld. Ons InnovatieLAB staat hier, meerdere projecten worden vanuit hier uitgevoerd.

Parkeren doe je voor de deur.

In het centrum van het land, op de 5de en 6de etage van het kantorenpand aan het Herculesplein, naast het FC Utrecht stadion zit het Altran kantoor. Hier zitten vooral de ondersteunende afdelingen. Maar ook is er ruimte voor vergaderingen of kennissessies en hebben we een prettige bar waar geluncht en geborreld kan worden. Er zijn flexplekken en natuurlijk is de koffie vers.

NB: Geef als bestemming Herculesplein 300 of parkeergarage Q-park Galgenwaard in de navigatie.

De thuisbasis van onze noordelijke helden. Er wordt gewerkt aan projecten voor onze klanten, er zijn flexplekken en een tafelvoetbaltafel voor de nodige ontspanning.

Goed bereikbaar met het OV (op loopafstand Zwolle CS) en parkeren kan in de parking van het pand.

Gelegen op de Automotive Campus in Helmond ligt het kantoor van Benteler, sinds 2017 opererend onder de naam Altran Engineering. Hier wordt gewerkt aan engineering, protobouw, testing en productieondersteuning, onder meer in de automotive-industrie, het openbaar vervoer en de scheepsbouw.

Parkeren kan voor de deur.