Functionele & machine veiligheid in Industrial Automation (09-10-18)

  • Smart Manufacturing
  • Tech Tuesday
  • Utrecht
  • 09/okt/2019

Heb je interesse in functionele veiligheid en wil je meer weten over de implementatie in automatiseringssystemen? Wilt je meer weten over machineveiligheid en het totale ontwerpproces van de grootste infrastructurele projecten in Nederland? Kom dan naar onze volgende editie van het afterwork-evenement van Altran op dinsdag 9 oktober. We geven praktische voorbeelden van (functionele) veiligheid geïntegreerd in ontwerpprocessen en in de ‘quality assurance’ processen van deze systemen.

De keynote-presentatie wordt verzorgd door Stephan Buhler, Senior Consultant bij D&F op het gebied van machine- en functionele veiligheid, en heeft projecten uitgevoerd, variërend van voedsel tot staal en van civiele tot infrastructurele projecten. Hij zal zijn visie geven over machineveiligheid, CE-markering en functionele veiligheid samen met enkele voorbeelden uit het project van de zeesluis Terneuzen. Hierna sluit Bob Scholten, Technisch Adviseur van Altran, de avond af met een presentatie over machine- en functionele veiligheid toegepast in het innovatieve ontwerpproces van het ZuidPlus-project, het grootste infrastructurele project van de afgelopen jaren in Nederland.

Omdat het een after-work event betreft, verzorgen we diner en drinken. Als u speciale dieetwensen heeft, laat het ons dan weten bij uw inschrijving.

Programma
17.00 uur:
Inloop met lopend buffet
18.30 uur: Start en welkomstwoord door Nikos Pantazopoulos (Altran)
18.35 uur: Stephan Buhler (D & F) over machineveiligheid, functionele veiligheid en CE-richtlijnen binnen de zeesluis van Terneuzen
19.35 uur: Pauze
19.45 uur: Bob Scholten (Altran) over Functionele- en machineveiligheid geïntegreerd in het innovatieve ontwerpproces van het ZuidPlus-project
20.45 uur: Afsluiting & borrel

Inschrijven
Het bijwonen van dit evenement is gratis, maar inschrijven is wel vereist. Dat kan via de gele button onderaan de pagina.

Praktische zaken:
Datum:
dinsdag 9 oktober
Tijd: 17.00 - 21.00 uur
Locatie: Brouwerij Maximus, Pratumplaats 2A, 3454 Utrecht
Parkeren: gratis
Kosten: geen
Hoofdtaal: Nederlands

Vragen en contact: Als je vragen hebt, stuur ze dan naar werken@altran.com met als onderwerpregel: 'Tech Tuesday Utrecht.'

 

Ik wil er graag bij zijn!

Je bent van harte welkom! Laat hier je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op om je deelname te bevestigen.