Manufacturing iDik Workshop: Maak je eigen IoT sensor! (06-06)

  • Workshop
  • 06/jun/2019

Aanmelden voor dit event is niet meer mogelijk

Experimenteer samen met ons en maak een eigen intelligente IoT sensor! Iedereen krijgt een development-kit en we zullen zorgen voor verschillende soorten sensoren, voorbeelden en informatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om behuizingen te printen met een lasersnijder.

De workshop hanteert een praktische benadering van IoT toepassingen en de mogelijkheden hiervan. Hiernaast geeft het deelnemers de mogelijkheid om te oefenen met het opzetten van een eigen (home) automation/monitoring setup

Deze workshop is een uitgebreid initiatief van Altran's Technical Tuesdays en onderdeel van de Manufacturing Automation community van Altran, die de mogelijkheid biedt om collega's uit het veld te ontmoeten in een informele sfeer, kennis te verrijken met relevante onderwerpen in het veld en de beste 1 speler in de wereld te leren kennen. Eten en drinken wordt verzorgd door Altran.

Registreer nu! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Registratie

Het deelnemen aan deze workshop is gratis, maar registratie is verplicht. Je kunt dit doen via de gele knop '' inschrijven '' onderaan de pagina. Dieetwensen kun je in de opmerkingen vermelden.

Praktische informatie

Datum: donderdag 6 juni 2019
Tijd: 17h00 – 21h00
Locatie: Digital Art lab – Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer    
Parkeren: Gratis
Kosten: Geen kosten
Taal: Nederlands

Ik wil er graag bij zijn!

Je bent van harte welkom! Laat hier je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden voor dit event is niet meer mogelijk