Learn cool things that matter!

Wie zijn wij?

Wij zijn Altran! Met meer dan 30.000 collega’s wereldwijd en 1000 collega’s in Nederland ondersteunen we onze klanten bij het realiseren van technologische innovaties. We helpen een klant door alle fases, van productontwikkeling en strategische planning tot het daadwerkelijk op het markt brengen van innovatieve producten. Innovatie zit in ons DNA. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovations are just ideas waiting to be made!’ Wij hebben een eigen InnovationLAB waar je aan de slag kan met onder meer de CNCfrees, de lasersnijder en de 3D-printer voor je (hobby)project, Innovation Groups waar je kan sparren over onderwerpen die jou interesseren en nog veel meer andere vormen van kennisdeling. Bij Altran loop je niet gewoon stage; je maakt als volwaardige collega deel uit van onze organisatie!  Download nu het stage- en afstudeerboekje.

Waarom Altran?!

Bij Altran afstuderen betekent stage lopen of afstuderen goede begeleiding en onderdeel uit maken van een gezellig team! De begeleiding krijg je in de vorm van twee dedicated begeleiders; één technisch begeleider die jou kan helpen bij de technisch inhoudelijke aspecten van je stage en één procesbegeleider, die je vooral ‘hoog over’ coacht. Deze procesbegeleider helpt je ook je weg te vinden in de organisatie. Daarnaast draai je mee in ons studenten scrumteam. Verder gaan we je meenemen in ons opleidingsprogramma dat wordt gefaciliteerd door onze Altran Academy. Daar kun je allerlei trainingen volgen die je helpen groeien op technisch-, en persoonlijk vlak. Tot slot hebben we AltranGO; een intern platform waarmee we je middels leuke opdrachten met een flinke dosis humor uitdagen een volwaardig onderdeel van onze organisatie te worden en je collega’s te leren kennen!

Stagevergoeding

Omdat wij heel blij zijn met de kennis die jij gaat opdoen en met ons gaat delen tijdens je afstuderen, vinden we het niet meer dan logisch dat hier een nette stagevergoeding tegenover staat. Dit betekent bij ons dat je als stagiair een stagevergoeding van 330 euro bruto in de maand krijgt en als afstudeerder 400 euro bruto per maand. Mocht je daarnaast voor je stage bij Altran op kamers moeten omdat de reistijd niet te overzien is, bieden wij een kamervergoeding van 230 euro bruto per maand. We bepalen tijdens het proces of deze vergoeding voor jou van toepassing is. 

Opstartdata

Je kunt gedurende het hele jaar starten met je stage- of afstuderen bij Altran. Ook de duur van je stage- of afstudeerperiode is in overleg. Als jouw startdatum op de eerste werkdag van de maand valt begin je met twee introductiedagen. Valt jouw startdatum daar niet op, dan zal je in overleg deelnemen aan de eerst volgende introductiedag.

Join us!

Klik hier voor alle afstudeeropdrachten of solliciteer via de vacature ‘Stage lopen of afstuderen bij Altran in Eindhoven of Zwolle.' Prangende vragen? Neem gerust contact op met onze Campusrecruiter Iris Henst via iris.henst@altran.com of 06-2384 8773.