Learn cool things that matter!

Ben jij bezig met je studie en wil je weten hoe het er nu echt aan toe gaat in een innovatieve omgeving? Ben je op zoek naar een stage of een afstudeeropdracht? Vind je het leuk om aan de nieuwste technologieën te werken? Als HBO- of WO-student met een specialisatiestudie op het gebied van Hard- of Software (Technische) Informatica, Werktuigbouwkunde, (Technische) Bedrijfskunde, Marketing en meer vind je bij ons veel mogelijkheden om praktijkervaring op te doen, jezelf vakinhoudelijk te prikkelen en je carrière een vliegende start te geven! Door het hele jaar zijn er instapmomenten en we hebben continu opdrachten klaarliggen. Ook staan we open voor nieuwe opdrachten. 

Meer dan alleen een stage

Bij ons ben tijdens je stageperiode onderdeel van een gezellige en informele organisatie met een grote passie voor techniek. We zien je als een volwaardig collega en je krijgt meer te zien van Altran dan alleen je stage- of afstudeeropdracht. Denk daarbij aan deelname aan workshops op maat, tech events, Altran meetings, personeelsfeesten en borrels.

Wij willen dat onze studenten het beste uit zichzelf én uit Altran halen. Daarom krijg je naast een coach, ook een technisch expert toegewezen die samen met jou aan je technische vaardigheden gaat werken. Daarnaast krijg je uiteraard alle ruimte om te sparren met onze andere experts en je medestudenten.

Join us!

 Klik hier voor een overzicht van alle huidige stage- en afstudeeropdrachten of solliciteer via de vacature ‘Stage lopen of afstuderen bij Altran’ in Eindhoven of Zwolle. Prangende vragen? Neem gerust contact op met onze Campusrecruiter Iris Henst via iris.henst@altran.com of 06-2384 8773.