De goede begeleiding tijdens mijn afstudeerstage, de vele carrièremogelijkheden en de gedeelde passie voor techniek, hebben ervoor gezorgd dat ik in september 2010 in dienst ben gekomen bij Altran. 

Mijn ambitie was vanaf het begin al helder, ik wilde projectleider worden. Altran heeft me hierin ondersteund door opleiding, coaching en het op laten doen van relevante ervaring. Ik heb dan ook aan gave projecten mogen werken voor interessante klanten. Nu leid ik mijn eigen project.
De projecten waaraan ik heb gewerkt, waren gericht op softwareontwikkeling voor chipmachines, 3d printers, een metrologiesysteem en een CICD-implementatie voor een bekende slimme thermostaat. Binnen deze projecten heb ik verschillende rollen mogen vervullen zoals softwareontwikkelaar, scrum master en teamleider.

Buiten het werken aan projecten, begeleid ik studenten bij hun afstudeerstage en heb ik de kans gekregen om voor 1 dag in de week collega’s te ondersteunen in hun carrière in mijn rol als teamleider. Deze diversiteit aan werkzaamheden en de fijne collega’s maken het werken bij Altran extra leuk.

Quint van der Linden

Projectleider & Teamleider