Eind 2014 ben ik gestart bij Altran als front-end developer. Ondanks dat mijn vorige werkervaringen niet 100% aansloten, zag Altran mijn passie en had vertrouwen in mij. De afgelopen jaren heb ik mijzelf in een hoog tempo kunnen ontwikkelen, mede door de verschillende trainingen die ik via de Altran Academy heb kunnen volgen.

Een voordeel van het werken als consultant is dat je door het werken bij verschillende klanten jezelf vaak blijft uitdagen. Ik heb prachtige projecten mogen doen voor o.a. Philips. TomTom en SKF, zowel op klantlocatie als een inhouse project. Daarnaast ben ik ook actief in de personeelsvereniging, waarbij we regelmatig leuke activiteiten of personeelsfeesten organiseren. Inmiddels ben ik een ander carrière pad ingeslagen en werk ik ook als Team Lead. Deze afwisseling maakt dat ik iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk ga.

Het prettige aan werken bij Altran vind ik dat het een informele, maar toch professionele werksfeer heeft. Naast de trainingen die je kan volgen, faciliteert Altran ook diverse kennissessies, unit meetings en innovation groups. En niet geheel onbelangrijk: er zijn een heleboel gezellige collega’s!